Go Back   Celica Forums - Celispeed.com > Celica Generations > 7th Generation Celica (ZZT230/ZZT231)
User Name
Password
  Sign Up   Upload Pic(s)   Rules   Arcade   Search Today's Posts Mark Forums Read

Need Help!!!!

7th Generation Celica (ZZT230/ZZT231) [2000-2005]


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2012, 12:59 PM   #1 (permalink)
dakotalee24

 
dakotalee24 has no reputation among the people
Location: illinois
Posts: 9
Join Date: Feb 2012
Last On: 04-10-2012 12:07 PM

Need Help!!!!

ok so when i turn on my celica, everything is normal on the gauges but as soon as i drop my ebrake during the day time, on my gauges it says that my bright lights are on and they arent. during the day the only way i can get the light on my gauges to go off is by turning on my normal lights, if anyone has any idea what is causing this please help
dakotalee24 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 02-03-2012, 12:59 PM   #2 (permalink)
sponsored ads

 
evo is on a distinguished road



Old 02-03-2012, 06:33 PM   #2 (permalink)
jons02gts
check me out

jons02gts's Avatar
 
jons02gts has a spectacular aura aboutjons02gts has a spectacular aura about
Location: im around.
Posts: 3,588
Join Date: Feb 2009
Last On: 04-29-2014 09:46 PM
Vehicle: 02 jtddY/231
2nd Vehicle: 08 legacy
Send a message via AIM to jons02gts

Re: Need Help!!!!

can you please clarify?
__________________
If you have a zenki or kouki 231 there isn't much I haven't researched.If you have a 230, i'll still be able to help.
jons02gts is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 02-23-2012, 12:52 PM   #3 (permalink)
dakotalee24

 
dakotalee24 has no reputation among the people
Location: illinois
Posts: 9
Join Date: Feb 2012
Last On: 04-10-2012 12:07 PM

Re: Need Help!!!!

ok so when i first turn my car on in the day time my gauges look normal, but when i drop the ebrake it tells me that my bright lights are on when they arent.

the only way to get the light only my gauges that is telling me that my bright lights are on is to turn on my normal lights. then my gauges say that only my normal head lights are on like it should.

at night time when i turn the car on my normal lights come on automaticly like they should and it doesnt say that my brihts are on unless i turn them on like it should.

but im just really tired of it telling me that my bright lights are on when they arent in the day time. can someone help me with this
dakotalee24 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 05-09-2012, 03:04 AM   #4 (permalink)
krazieboy

 
krazieboy has no reputation among the people
Location: LA
Posts: 9
Join Date: May 2012
Last On: 05-16-2012 01:59 AM

Re: Need Help!!!!

sounds like something is wrong with your daytime runing lights. Try checking your relay for your highbeams.
krazieboy is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 05-10-2012, 09:28 PM   #5 (permalink)
2000celicagtmg

 
2000celicagtmg is on a distinguished road
Location: Utah
Posts: 40
Join Date: Mar 2011
Last On: 03-18-2013 04:58 AM

Re: Need Help!!!!

Have you done any custom wiring? added something ??
2000celicagtmg is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Page generated in 0.25840 seconds with 11 queries